Artificial planten

Artificial planten

U wilt graag een inrichting met sfeervolle beplanting, maar ja… het onderhoud. Of u heeft een voorkeur voor tropische planten die in ons land eigenlijk niet groeien. Dan biedt het inrichten met artificial planten veel mogelijkheden. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit kunstbeplanting die nauwelijks onderhoud of verzorging vergt.

Bij de productie van artificial planten maken we gebruik van echte stammen in combinatie met kunststof bladmateriaal. De bladeren zijn gemaakt van textiel en polyester: duurzame materialen die gegarandeerd lang mooi blijven. Bovendien leveren wij naast de gebruikelijke materialen ook planten die aan de huidige brandveiligheidseisen voldoen.

Artificial planten kunnen aan al uw wensen worden aangepast en zijn in vele maten, soorten en kleuren leverbaar.

 

Plantenbakken en accessoires

Een mooie plant verdient een stijlvolle bak. Of misschien wel een moderne, klassieke, aparte of hippe plantenbak.

Hildering Groenkunst levert plantenbakken en accessoires in alle soorten, maten en kleuren.

Brandbeveiliging

In verband met de huidige brandveiligheidseisen is het verplicht om in openbare ruimtes decoraties te gebruiken die aan bepaalde normen voldoen. Daarom zijn wij naast onze gebruikelijke beplanting ook brandvertragende beplanting gaan produceren. Deze beplanting is tijdens het productieproces voorzien van een brandvertrager en is dus niet naderhand ingespoten! Niet alle planten zijn te voorzien van een brandvertrager, in deze gevallen is overleg met brandweer raadzaam.