De kunst van groen!

Hildering Groenkunst brengt sfeer in iedere ruimte. De sfeer van echt groen, maar dan met kunst- en mummieplanten. Het voordeel? Minder kosten en minder onderhoud. 

De voordelen van geprepareerde planten

Producent van de Mummieplant. 


Mummieplanten zijn echte planten waarbij het vocht in de stelen is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Het principe is eenvoudig: een plant zuigt water op dat verdampt in het blad; door dit water te vervangen door een mix van glycerine en water ontstaat een gemummificeerde plant die geen licht of water meer nodig heeft. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. De behandelde plantendelen worden vervolgens op gedroogde, echte stammen bevestigd, waardoor er geen verschil met levende planten te ontdekken valt. De planten vergen een minimum aan onderhoud. Zo nu en dan afstoffen is voldoende om ze voor lange tijd mooi en fris van kleur te houden. Met mummieplanten haalt u met recht de natuur in huis zonder dat het u tijd en onderhoud kost.

Made in Holland


Duurzaam geproduceerd in Nederland. Wij zijn er trots op onze planten in eigen land en in eigen beheer te produceren. Het bladmateriaal van de mummieplanten wordt op speciale kwekerijen gekweekt om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Vervolgens worden een deel van deze bladeren geknipt en gemummificeerd met een milieuvriendelijk en afbreekbare vloeistof. Zo kan de mummieplant voor een lange periode als groenkunst op locatie staan. Er komen niet maandelijks onderhoudsmedewerkers op bezoek om de planten water te geven, de planten zijn net als echte planten volledig biologisch afbreekbaar. Wj zijn niet voor niets vermeld in "de groene telegraaf"

Wij verzorgen projecten voor o.a.